top of page

Toekomst

De productie van een evenement is meteen ook een van takken die voor de grootste vervuiling zorgen. In een maatschappij en wereld waarin het steeds belangrijker wordt om duurzaam om te gaan met vrijwel alles en ervoor te zorgen dat wat je doet niet belastend is voor de aarde, geldt dit ook voor de productie van evenementen.

Ook al houd ik nog zo van de ronkende dieselmotoren van een Manitou; ik snap dat dit niet nog veel langer zo door kan gaan. Producties van een evenement moeten groener en duurzamer worden en ik wil graag onderdeel uitmaken van de pioniers die deze stap gaan zetten.

Kan een productie zonder footprint worden neergezet? Ik denk het wel! Hoe? Dat is een goede vraag, die ik graag wil beantwoorden. Kunnen we uitstootloze machines creëren? Kan transport efficiënter ingedeeld worden? Ben jij die groene transporteur of degene die een Manitou kan veranderen in een bloem op wielen? Laat het me weten!

Small Bear focust zich, en zal zich in de toekomst nog meer gaan focussen, op het vinden van vervuilend, niet-duurzame en kostbare processen om die vervolgens aan te pakken. Om zo niet alleen uw kosten te besparen, maar ook om de organisatie duurzamer en bewuster te maken!

Wilt u dat er binnen uw organisatie gekeken kan worden naar een duurzamere manier van werken? Of hebt u een goed idee om duurzamer te produceren? Laat het me weten en laten we kijken wat we samen niet kunnen bereiken!

bottom of page