top of page

- Niels Timmermans

''Small, perseverant and a bit of a hairy face: Small Bear''

The Bear

Hey!

Mijn naam is Niels Timmermans, maar sommigen noemen me een kleine beer. Waarom? Nou, vooral omdat ik niet zo groot ben, maar ook omdat ik de doorzettingskracht heb van een beer (oké, ik beken: ik heb ook wat gezichtshaar) . Sinds 2015 studeer ik Event Management in Breda en ben ik me aan het specialiseren in de (duurzame) productie van evenementen. 

Mijn passie ligt in de evenementen-productie en audio techniek. Ik bungel graag in mijn harnas, klim in alles en ben gelukkig als door de bass-kasten een zuivere dreun mijn shirt doet trillen. Ik hou van werken: in een team, met een goede sfeer en natuurlijk met een klein beertje naderhand.

Ik sta voor:  Duurzaamheid, Eerlijkheid, Hard Werk, Enthousiasme en een Goede Dosis Humor! Ik geloof dat duurzaamheid bereikt kan worden door vanuit een ander perspectief te kijken, een unieke en uiteindelijk betere oplossing te vinden die niet alleen duurzamer is, maar ook goedkoper!

Small Bear focust zich op duurzamere producties, zonder de extra moeite, zonder de extra kosten, maar gewoon, door je kijk te veranderen! Ik ben dit project gestart om te doen wat ik tof vind en om in te springen waar ik acht dat het nodig is: de duurzaamheid van producties!

Vriendelijke grrr...,

Niels Timmermans

bottom of page